Villany Neked


Rólunk

Elektromos javítási munkákat végzünk minden olyan épületben, ahol ezt az elektromos hálózat állapota indokolja, és ahol ezt tőlünk megrendelik. Vállaljuk elektromos hálózatok kiépítését, bővítését, részleges, és teljes felújítàsàt...

Több közös képviseletnek dolgozunk, ahol társasházak elektromos hálózatának, és berendezéseinek, kapumozgató automatikáinak, valamint kaputelefon rendszereinek folyamatos felügyeletét, és karbantartását végezzük.

Munkánkkal szemben eddig jelentősebb kifogás nem merült fel. Segítségére leszünk a villanyszerelési munkálatok elvégzésében, technológia kiválasztàsàban, a villanyszerelés megtervezésében. Munkàink során kizárólag minőségi segédanyagokat használunk! Segítséget nyújtunk mindazon megrendelőinknek, akiknek fontos a gyors, és kifogástalan munkavégzés.

Szolgáltatásaink

Image 01

HIBAELHÁRÍTÁS

Rövidzárlat, méretezés, kapcsolók, konnektorok cseréje


Email: villany.neked@gmail.com
Mobile: +36 70 905 7500
Image 02

BIZTOSÍTÉK TÁBLÁK

Biztosítékok cseréje, korszerűsítése. Méretezés. Fí relé. Földelés


Email: villany.neked@gmail.com
Mobile: +36 70 905 7500
Image 03

SZERELVÉNYEK

Konnektorok, kapcsolók cseréje. Vezetékek cseréje. Horonymarás. Mozgásérzékelők, kapunyitó automaták.


Email: villany.neked@gmail.com
Mobile: +36 70 905 7500
Felülvizsgálat

FELÜLVIZSGÁLAT

Az elektromosság nem látható energiahordozó, csupán a hatásai alapján ismerjük, ezért komoly veszélyforrást is jelent életünkre, testi épségünkre. Biztonságunk és nyugalmunk érdekében ezért szükséges, fontos és kötelező az elektromos berendezések állapotának folyamatos ellenőrzése.

Email: villany.neked@gmail.com
Mobile: +36 70 905 7500